EEN GETRAIND TEAM IS HET VERSCHIL

Ik bezoek jaarlijks meer dan 60 beurzen en ik zie welke standteams wel of niet weten wat er van hen verwacht wordt op de beurs. Jammer genoeg zie ik veel bedrijven geld weggooien want de ene staat op zijn GSM te scrollen, de andere gaat nog snel even zijn mails checken en ja het is ook al zo lang geleden dat ze elkaar gezien hebben. Dan is een babbeltje onderling veel belangrijker dan de bezoeker voorbijkomt. Want zeg nu zelf als bezoeker ga je toch niet direct 3 mensen die staan te babbelen zo maar storen. En op die manier gaan de leads aan je neus voorbij.

Kreeg het standteam door welke doelen ze moeten behalen op het einde van de beurs? Weten ze wat er van hen verwacht wordt? Ja kregen ze überhaupt de basisinfo over de beurs. Want ook voor hen is het vaak de eerste keer dat ze met een beurs geconfronteerd worden en die onzekerheid speelt hen parten. Ze zijn onwennig, niet in hun eigen comfortzone waar ze dagelijks werken, alles is vaak nieuw maar denk jij als bedrijf eraan om hen te helpen.

Zijn er afspraken gemaakt? Is er nagedacht over de rapportages? De opvolging? …

Je ziet er komt meer bij kijken dan je auto te nemen en naar de beurs te rijden. En er te gaan staan, of zitten, … Een training voor je team zowel voor de producten/diensten maar zeker ook over de do en don’ts op een beurs is zo belangrijk. En maakt meestal het grote verschil in resultaat.

Een beurstraining inplannen. Contacteer me

Ontvang tips voor beurzen en events