EEN BEURS LAAT JOUW BEDRIJF GROEIEN. WAAR OF NIET WAAR?

Jouw bedrijf laten groeien is een uitdaging. Kan een beurs hier het verschil maken of niet? Of neem je al langer deel aan beurzen en vind je hier toch niet zoveel aan, enkel stress en veel te duur. Zeggen andere ondernemers dat je er niet moet aan beginnen want dan krijg je problemen met je salesteam die zaagt dat de beurs te lang duurt, dat het toch niets opbrengt, dat ze liever iets anders doen. En het is een fikse investering, veel werk, veel overuren, problemen met het transport,… En wat als je naast je concurrent staat, hoe ga je hiermee om? En komen er nog bezoekers naar een beurs.

Ik breng hier verandering in. Samen kijken we naar de juiste beurs voor jouw bedrijf want zeg nu zelf op een beurs staan waar jouw doelgroep niet staat is niet aangewezen. Samen zoeken we naar jouw team. Een beursconcept is de basis, doelstellingen en meetbare doelen zijn de aanzet voor jouw stand.

Veel ondernemers denken dat de stand jouw belangrijkste uitgangsbord is maar zonder te voldoen aan de andere aspecten die van jouw beurs een succes maken, kom je er niet. Logistiek, uitnodigen, communiceren, evalueren, opvolgen, check-list,…..

Je ziet een hele lijst, voor mij is dat een evidentie maar voor jou misschien niet. Aarzel je omdat het allemaal nieuw is, omdat je teveel vragen hebt, omdat je bang bent om te starten, omdat je onzeker bent,…

Boek dan een beursdate. 20 minuten skype-advies (77 euro)

Contacteer me voor een datum

Ontvang tips voor beurzen en events